Жири у виробництві харчової продукції
Шильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Камсуліна, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, М. Ф.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Усатюк, С. І.; Перцевой, Ф. В.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Камсулина, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозная, М. В.; Перцевой, Н. Ф.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Усатюк, С. И.; Перцевой, Ф. В.; Shilman, L. Z.; Simakova, I. V.; Kamsulina, N. V.; Fedak, N. V.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, N. F.; Biduk, D. O.; Harntsarek, B. Ch.; Harntsarek, Z. E.; Birka, A.; Usatyuk, S. I.; Pertsevoy, F. V.
Date:
2016
Abstract:
Вивчалися можливості використання різних жирів і олій, зміни, що відбуваються в них при зберіганні та використанні, шляхи запобігання небажаних змін, способи збагачення жирів і олій біологічно цінними речовинами і збагачення різної харчової продукції такими жирами і оліями. Изучались возможности использования различных жиров и масел, изменения, происходящие в них при хранении и использовании, пути предотвращения нежелательных изменений, способы обогащения жиров и масел биологически ценными веществами и обогащение различной пищевой продукции такими жирами и маслами.
Description:
Studied the possibility of using various fats and oils, changes occurring in them during storage and use, ways of preventing unwanted changes, the way of dressing fats and oils of biologically valuable substances and enrichment of various food products including fats and oils.
Show full item record