DSpace Repository

Жири у виробництві харчової продукції

Show simple item record

dc.contributor.author Шильман, Л. З.
dc.contributor.author Сімакова, І. В.
dc.contributor.author Камсуліна, Н. В.
dc.contributor.author Федак, Н. В.
dc.contributor.author Обозна, М. В.
dc.contributor.author Перцевой, М. Ф.
dc.contributor.author Бідюк, Д. О.
dc.contributor.author Гарнцарек, Б. Ч.
dc.contributor.author Гарнцарек, З. Е.
dc.contributor.author Бірка, А.
dc.contributor.author Усатюк, С. І.
dc.contributor.author Перцевой, Ф. В.
dc.contributor.author Шильман, Л. З.
dc.contributor.author Симакова, И. В.
dc.contributor.author Камсулина, Н. В.
dc.contributor.author Федак, Н. В.
dc.contributor.author Обозная, М. В.
dc.contributor.author Перцевой, Н. Ф.
dc.contributor.author Бидюк, Д. О.
dc.contributor.author Гарнцарек, Б. Ч.
dc.contributor.author Гарнцарек, З. Е.
dc.contributor.author Бирка, А.
dc.contributor.author Усатюк, С. И.
dc.contributor.author Перцевой, Ф. В.
dc.contributor.author Shilman, L. Z.
dc.contributor.author Simakova, I. V.
dc.contributor.author Kamsulina, N. V.
dc.contributor.author Fedak, N. V.
dc.contributor.author Obozna, M. V.
dc.contributor.author Pertsevoy, N. F.
dc.contributor.author Biduk, D. O.
dc.contributor.author Harntsarek, B. Ch.
dc.contributor.author Harntsarek, Z. E.
dc.contributor.author Birka, A.
dc.contributor.author Usatyuk, S. I.
dc.contributor.author Pertsevoy, F. V.
dc.date.accessioned 2016-07-22T07:21:31Z
dc.date.available 2016-07-22T07:21:31Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Жири у виробництві харчової продукції : монографія [Електронний ресурс] / Л. З. Шильман, І. В. Сімакова, Н. В. Камсуліна [та ін.] ; під заг. ред. Л. З. Шильмана. – Суми : Університетська книга, 2016. – 278 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3699
dc.description Studied the possibility of using various fats and oils, changes occurring in them during storage and use, ways of preventing unwanted changes, the way of dressing fats and oils of biologically valuable substances and enrichment of various food products including fats and oils. uk_UK
dc.description.abstract Вивчалися можливості використання різних жирів і олій, зміни, що відбуваються в них при зберіганні та використанні, шляхи запобігання небажаних змін, способи збагачення жирів і олій біологічно цінними речовинами і збагачення різної харчової продукції такими жирами і оліями. Изучались возможности использования различных жиров и масел, изменения, происходящие в них при хранении и использовании, пути предотвращения нежелательных изменений, способы обогащения жиров и масел биологически ценными веществами и обогащение различной пищевой продукции такими жирами и маслами. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Видавництво "Університетська книга" uk_UK
dc.subject жири uk_UK
dc.subject харчова продукція uk_UK
dc.subject ліпопротеїнові комплекси uk_UK
dc.subject жиры uk_UK
dc.subject пищевая продукция uk_UK
dc.subject липопротеиновые комплексы uk_UK
dc.subject fats uk_UK
dc.subject food products uk_UK
dc.subject lipoprotein complexes uk_UK
dc.title Жири у виробництві харчової продукції uk_UK
dc.title.alternative Жиры в производстве пищевой продукции uk_UK
dc.title.alternative Fats in food production uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account