Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу
Обозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Гурський, П.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Перцевой, Ф. В.; Обозная, М. В.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Н. Ф.; Гурский, П.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Biduk, D.; Pertsevoy, N. F.; Gurskyi, P.; Shilman, L. Z.; Garntsarek, В. С.; Garntsarek, Z. E.; Birka, А.; Pertsevoy, F. V.
Дата:
2016
Короткий опис(реферат):
Монографія містить матеріали, в яких науково обґрунтовані технологічні процеси, технологічні параметри, режими виробництва і зберігання сичужного сирного продукту м'якого при традиційних умовах і в замороженому стані, висока якість якого обумовлена синергетическим ефектом від спільного використання сухого молока, рослинних добавок і заморожування. Монография содержит материалы, в которых научно обоснованы технологические процессы, технологические параметры, режимы производства и хранения сычужного сырного продукта мягкого при традиционных условиях и в замороженном состоянии, высокое качество которого обусловлено синергетическим эффектом от совместного использования сухого молока, растительных добавок и замораживания.
Суть розробки, основні результати:
Тhe monograph contains the materials that scientifically substantiated technological processes, technological parameters, modes of production and storage of rennet cheese product soft under traditional conditions and in a frozen state, high quality of which is due to the synergistic effect of joint use of powdered milk, vegetable additives and freeze.
Показати повний опис матеріалу