00 DSpace/Manakin Repository

Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Обозна, М. В.
dc.contributor.author Бідюк, Д. О.
dc.contributor.author Перцевой, М. Ф.
dc.contributor.author Гурський, П.
dc.contributor.author Шильман, Л. З.
dc.contributor.author Гарнцарек, Б. Ч.
dc.contributor.author Гарнцарек, З. Е.
dc.contributor.author Бірка, А.
dc.contributor.author Перцевой, Ф. В.
dc.contributor.author Обозная, М. В.
dc.contributor.author Бидюк, Д. О.
dc.contributor.author Перцевой, Н. Ф.
dc.contributor.author Гурский, П.
dc.contributor.author Шильман, Л. З.
dc.contributor.author Гарнцарек, Б. Ч.
dc.contributor.author Гарнцарек, З. Е.
dc.contributor.author Бирка, А.
dc.contributor.author Перцевой, Ф. В.
dc.contributor.author Obozna, M. V.
dc.contributor.author Biduk, D.
dc.contributor.author Pertsevoy, N. F.
dc.contributor.author Gurskyi, P.
dc.contributor.author Shilman, L. Z.
dc.contributor.author Garntsarek, В. С.
dc.contributor.author Garntsarek, Z. E.
dc.contributor.author Birka, А.
dc.contributor.author Pertsevoy, F. V.
dc.date.accessioned 2016-12-16T07:43:21Z
dc.date.available 2016-12-16T07:43:21Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу : монографія [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой [та ін.]. - Суми : СНАУ, 2016. - 158 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4017
dc.description Тhe monograph contains the materials that scientifically substantiated technological processes, technological parameters, modes of production and storage of rennet cheese product soft under traditional conditions and in a frozen state, high quality of which is due to the synergistic effect of joint use of powdered milk, vegetable additives and freeze. uk_UK
dc.description.abstract Монографія містить матеріали, в яких науково обґрунтовані технологічні процеси, технологічні параметри, режими виробництва і зберігання сичужного сирного продукту м'якого при традиційних умовах і в замороженому стані, висока якість якого обумовлена синергетическим ефектом від спільного використання сухого молока, рослинних добавок і заморожування. Монография содержит материалы, в которых научно обоснованы технологические процессы, технологические параметры, режимы производства и хранения сычужного сырного продукта мягкого при традиционных условиях и в замороженном состоянии, высокое качество которого обусловлено синергетическим эффектом от совместного использования сухого молока, растительных добавок и замораживания. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher СНАУ uk_UK
dc.subject сичужний сирний продукт uk_UK
dc.subject концентрат ядра арахісу uk_UK
dc.subject заморожування uk_UK
dc.subject сычужный сырный продукт uk_UK
dc.subject концентрат ядра арахиса uk_UK
dc.subject замораживание uk_UK
dc.subject rennet cheese product uk_UK
dc.subject peanut kernels concentrate uk_UK
dc.subject freezing uk_UK
dc.title Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу uk_UK
dc.title.alternative Технология сырного продукта замороженного с концентратом ядра арахиса uk_UK
dc.title.alternative Тechnology cheese product frozen concentrate peanut kernels uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу