DSpace Repository
Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком
Login
українська
English
DSpace Home
→
Курсові проекти
→
Харчових технологій
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком
Коган, Валерія Русланівна
;
Коган, Валерия Руслановна
;
Kohan, Valeriia Ruslanovna
URI:
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613
Date:
2018
Abstract:
У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества.
Description:
In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated.
Show full item record
Files in this item
Name:
Курсовой проект ...
Size:
1.104Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Харчових технологій
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register