Короткий опис(реферат):
The article is devoted to the study of high antioxidant activity of rosemary and grape seed extracts, cranberries and black currant extracts, red grape seed powders, and the inhibition of the oxidation process of duck meat and meat-packed meat products containing duck meat. Стаття присвячена дослідженню високої антиоксидантної активності екстрактів розмарину і виноградних кісточок, екстрактів журавлини та чорної смородини, порошку кісточок червоного винограду, та ефективності гальмування процесу окислення ліпідів м’яса качки та м'ясо-містких виробів із вмістом м’яса качки.
Суть розробки, основні результати:
Статья посвящена исследованию высокой антиоксидантной активности экстрактов розмарина и виноградных косточек, экстрактов клюквы и черной смородины, порошка косточек красного винограда, и эффективности торможения процесса окисления липидов мяса утки и мясо-вместительных изделий с содержанием мяса утки.