DSpace Repository

Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat

Show simple item record

dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Pasichniy, Vasily Nikolaevich
dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.date.accessioned 2018-08-03T10:49:08Z
dc.date.available 2018-08-03T10:49:08Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Bozhko N. V. Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. M. Pasichnyi // Development of natural sciences in countries of the European Union taking into account the challenges of XXI century : collective monograph. - Lublin : Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2018. - Р. 58-78. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5997
dc.description Статья посвящена исследованию высокой антиоксидантной активности экстрактов розмарина и виноградных косточек, экстрактов клюквы и черной смородины, порошка косточек красного винограда, и эффективности торможения процесса окисления липидов мяса утки и мясо-вместительных изделий с содержанием мяса утки. uk_UK
dc.description.abstract The article is devoted to the study of high antioxidant activity of rosemary and grape seed extracts, cranberries and black currant extracts, red grape seed powders, and the inhibition of the oxidation process of duck meat and meat-packed meat products containing duck meat. Стаття присвячена дослідженню високої антиоксидантної активності екстрактів розмарину і виноградних кісточок, екстрактів журавлини та чорної смородини, порошку кісточок червоного винограду, та ефективності гальмування процесу окислення ліпідів м’яса качки та м'ясо-містких виробів із вмістом м’яса качки. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Izdevnieciba «Baltija Publishing» uk_UK
dc.subject cranberry extract uk_UK
dc.subject rosemary extract uk_UK
dc.subject grape seed extract uk_UK
dc.subject екстракт журавлини uk_UK
dc.subject екстракт розмарину uk_UK
dc.subject екстракт виноградних кісточок uk_UK
dc.subject экстракт клюквы uk_UK
dc.subject экстракт розмарина uk_UK
dc.subject экстракт виноградных косточек uk_UK
dc.title Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat uk_UK
dc.title.alternative Дослідження ефективності натуральних антиоксидантних препаратів у технології м’ясних і м'ясо-містких виробів з м’ясом водоплавної птиці uk_UK
dc.title.alternative Исследование эфективности натуральних антиоксидантных препаратов в технологии мясных и мясосодержащих изделий с мясом водоплавающей птицы uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account