DSpace Repository

Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська»

Show simple item record

dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Горбач, Владислав Леонідович
dc.contributor.author Назаренко, Юлія Володимирівна
dc.contributor.author Цигура, Вікторія Вікторівна
dc.contributor.author Уханова, Ірина Миколаївна
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Горбач, Владислав Леонидович
dc.contributor.author Назаренко, Юлия Владимировна
dc.contributor.author Цигура, Виктория Викторовна
dc.contributor.author Уханова, Ирина Николаевна
dc.contributor.author Tishchenko, Vasily Ivanovich
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Gorbach, Vladyslav Leonidovich
dc.contributor.author Nazarenko, Yuliya Vladimirovna
dc.contributor.author Tsyhura, Viktoriya Victorovna
dc.contributor.author Ukhanova, Iryna Mykolaivna
dc.date.accessioned 2018-11-02T14:02:21Z
dc.date.available 2018-11-02T14:02:21Z
dc.date.issued 2016-12-26
dc.identifier.citation Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська» [Електронний ресурс] : пат. 112616 UA A23L 13/00.. / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. Л. Горбач [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 06150, заявл. 06.06.2016, опубл.26.12.2016 р., Бюл. № 24. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6184
dc.description In the patent for a useful model data is given on the combined boiled sausage with meat of fish "Vasilivska", which contains beef, distilled from the second brand, pork bacon, semolina, starch, ground black pepper, nutmeg, salt, sodium nitrite, which is different, which contains minced meat of white carp and oat bran, nutmeg. uk_UK
dc.description.abstract У патенті на корисну модель наводяться дані про комбіновану варену ковбасу з м’ясом риби «Василівську», яка містить яловичину знежиловану другого гатунку, свинину знежиловану напівжирну, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, сіль кухонну, нітрит натрію, яка відрізняється тим, що містить фарш білого товстолобика та клітковину вівсяних висівок, горіх мускатний. В патенте на полезную модель приводятся данные о комбинированной вареную колбасу с мясом рыбы «Василевскую», которая содержит говядину жилованную второго сорта, свинину жилованную полужирную, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, соль поваренную, нитрит натрия, отличающуюся тем, содержит фарш белого толстолобика и клетчатку овсяных отрубей,орех мускатный. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject рибна сировина uk_UK
dc.subject харчова цінність uk_UK
dc.subject біологічна цінність uk_UK
dc.subject рыбное сырье uk_UK
dc.subject пищевая ценность uk_UK
dc.subject биологическая ценность uk_UK
dc.subject fish raw materials uk_UK
dc.subject nutritional value uk_UK
dc.subject biological value uk_UK
dc.title Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська» uk_UK
dc.title.alternative Комбинированная вареная колбаса с мясом рыбы «Василёвская» uk_UK
dc.title.alternative Combined cooked sausage with meat of fish uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account