00 DSpace/Manakin Repository

М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Шалда, Іван Сергійович
dc.contributor.author Назаренко, Юлія Володимирівна
dc.contributor.author Цигура, Вікторія Вікторівна
dc.contributor.author Уханова, Ірина Миколаївна
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Шалда, Иван Сергеевич
dc.contributor.author Назаренко, Юлия Владимировна
dc.contributor.author Цигура, Виктория Викторовна
dc.contributor.author Уханова, Ирина Николаевна
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Tishchenko, Vasily Ivanovich
dc.contributor.author Shalda, Ivan Sergeevich
dc.contributor.author Nazarenko, Yuliya Vladimirovna
dc.contributor.author Tsyhura, Viktoriya Victorovna
dc.contributor.author Ukhanova, Iryna Mykolaivna
dc.date.accessioned 2018-11-05T14:58:39Z
dc.date.available 2018-11-05T14:58:39Z
dc.date.issued 2016-11-25
dc.identifier.citation М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»[Електронний ресурс] : пат. 111881 UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. І.Тищенко, І. С. Шалда [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05072, заявл. 10.05.2016, опубл. 25.11.2016 р., Бюл. № 22. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6185
dc.description In the patent for a useful model, data is provided on the meat-containing meat semi-finished products - chopped chicken meat, fresh chives, chicken eggs, ground black pepper, salt of the kitchen, characterized by the fact that meat is used as meat raw material for mechanical collapse, meat duck, turkey skin and additionally contain hydrated fiber oat bran. uk_UK
dc.description.abstract У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять охолоджене м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, перець чорний мелений, сіль кухонну, які відрізняються тим, що як м’ясна сировина використовується м'ясо індика механічного обвалювання, м’ясо качки, шкіра індича та додатково містять гідратовану клітковини вівсяних висівок.В патенте на полезную модель приводятся данные о мясосодержащей вареной колбасе, которая содержиит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject м'ясо качки uk_UK
dc.subject м'ясо-вмісні напівфабрикати uk_UK
dc.subject харчова цінність uk_UK
dc.subject мясо утки uk_UK
dc.subject мясо-содержащие полуфабрикаты uk_UK
dc.subject пищевая ценность uk_UK
dc.subject duck meat uk_UK
dc.subject meat-containing semi-finished products uk_UK
dc.subject nutritional value uk_UK
dc.title М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» uk_UK
dc.title.alternative Мясосодержащие полуфабрикаты рубленые «Сумские» uk_UK
dc.title.alternative Meat-containing semi-finished mixed prodact "Sumy" uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу