00 DSpace/Manakin Repository

Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowl

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.date.accessioned 2018-11-26T13:05:54Z
dc.date.available 2018-11-26T13:05:54Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Bozhko N. Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowl [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi // Scientific Debelopment and achievements : Collective monograph. - London : Sciemcee Puflishing London, 2018. - P.142-153. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6213
dc.description Статья посвящена исследованию возможности комбинирования региональных источников аквакультуры, мяса водоплавающей птицы с традиционными видами мясного и растительного сырья для повышения биологической эффективности мясо-содержащих изделий. Проведенные исследования подтвердили высокую пищевую ценность мясо-содержащих продуктов с использованием мяса утки и мяса пресноводной рыбы. uk_UK
dc.description.abstract The article is devoted to studying of the possibility of combining regional sources of aquaculture, water of waterfowl with traditional types of meat and vegetable raw materials for increasing the biological efficiency of meat-containing products. The conducted studies confirmed the high nutritional value of meat- containing products using duck meat and freshwater fish.Стаття присвячена дослідженню можливості комбінування регіональних джерел аквакультури, м'яса водоплавної птиці із традиційними видами м'ясної і рослинної сировини для підвищення біологічної ефективності м'ясо-містких виробів. Проведені дослідження підтвердили високу харчову цінність м'ясо-містких продуктів із використанням м’яса качки та м’яса прісноводної риби. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Sciemcee Puflishing London uk_UK
dc.subject duck meat uk_UK
dc.subject waterfowl uk_UK
dc.subject regional aquaculture uk_UK
dc.subject м'ясо качки uk_UK
dc.subject водоплавна птиця uk_UK
dc.subject регіональна аквакультура uk_UK
dc.subject мясо утки uk_UK
dc.subject водоплавающая птица uk_UK
dc.subject региональная аквакультура uk_UK
dc.title Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowl uk_UK
dc.title.alternative Ефективність забезпечення біологічної цінності комбінованих м'ясопродуктів з м'ясом водоплавної птиці uk_UK
dc.title.alternative Эффективность обеспечения биологической ценности комбинированных мясных продуктов с мясом водоплавающей птицы uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу