00 DSpace/Manakin Repository

Determination of potential possibilities of food supply by grain products in the conditions of sustainable development of the region

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Mushtai, Valentine Anatolievna
dc.contributor.author Lyshenko, Margarita Oleksandrivna
dc.contributor.author Makarenko, Nataliya Oleksiivna
dc.contributor.author Муштай, Валентина Анатоліївна
dc.contributor.author Лишенко, Маргарита Олександрівна
dc.contributor.author Макаренко, Наталія Олексіївна
dc.contributor.author Муштай, Валентина Анатольевна
dc.contributor.author Лышенко, Маргарита Александровна
dc.contributor.author Макаренко, Наталия Алексеевна
dc.date.accessioned 2019-06-26T08:52:26Z
dc.date.available 2019-06-26T08:52:26Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Mushtai Valentina. Provision of grain production in conditions of sustainable development [Electronic resource] : monograph / Valentina Mushtai, Margarita Lyshenko, Natalia Makarenko. - LAP LAMBERT Academic Publiching, 2018. - 57 s. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6807
dc.description В монографии определены потенциальные возможности региона относительно производства зерновой продукции. Предложено приоритетные направления развития в самообеспечении региона продовольственной продукцией из-за увеличения реализации зерна, учитывая определенный продовольственный потенциал производства и повышения эффективности использования сельскохозяйственных угодий. Обоснованно функциональную структуру кластера устойчивого развития зернопроизводства и определена эффективность кооперативных звеньев в нем. uk_UK
dc.description.abstract The monograph explains the potential of the region in relation to the production of grain products. The priority directions of development in the self-provision of food products in the region are proposed due to increased grain sales, given the defined food production potential and increasing the efficiency of agricultural land use. The functional structure of the cluster of sustainable development of grain production is substantiated and the effectiveness of cooperative links in it is determined. В монографії визначено потенційні можливості регіону стосовно виробництва зернової продукції. Запропоновано пріоритетні напрями розвитку в самозабезпеченні регіону продовольчою продукцією через збільшення реалізації зерна, з огляду на визначений продовольчий потенціал виробництва та підвищення ефективності використання сільськогосподарських угідь. Обґрунтовано функціональну структуру кластера сталого розвитку зерновиробництва та визначено ефективність кооперативних ланок у ньому. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher LAP LAMBERT Academic Publiching uk_UK
dc.subject potential gross yield uk_UK
dc.subject opportunities uk_UK
dc.subject resource factors uk_UK
dc.subject потенційний валовий збір uk_UK
dc.subject можливості uk_UK
dc.subject ресурсні чинники uk_UK
dc.subject потенциальный валовой сбор uk_UK
dc.subject возможности uk_UK
dc.subject ресурсные факторы uk_UK
dc.title Determination of potential possibilities of food supply by grain products in the conditions of sustainable development of the region uk_UK
dc.title.alternative Визначення потенційних можливостей продовольчого забезпечення зерновою продукцією в умовах сталого розвитку регіону uk_UK
dc.title.alternative Определение потенциальных возможностей продовольственного обеспечения зерновой продукцией в условиях устойчивого развития региона uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу