DSpace Repository

Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»

Show simple item record

dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Губа, С. О.
dc.contributor.author Цигура, В. В.
dc.contributor.author Єресь, І. О.
dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Губа, С. О.
dc.contributor.author Цигура, В. В.
dc.contributor.author Ересь, И. А.
dc.contributor.author Bolhova, N. V.
dc.contributor.author Guba, S. A.
dc.contributor.author Tsigura, V. V.
dc.contributor.author Heres, I. A.
dc.date.accessioned 2020-12-21T13:20:39Z
dc.date.available 2020-12-21T13:20:39Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»[Електронний ресурс] : патент UA 141394 МПК A23С 19/08 (2006.01) / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура, І. О. Єресь ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08777; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7 uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8388
dc.description The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of curd spreads based on cottage cheese. The method allows to expand the range of curd pastes, increase their nutritional value and impart functional properties to the product. uk_UA
dc.description.abstract Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочному. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиркових паст, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве творожных паст на основе творога. Способ позволяет расширить ассортимент творожных паст, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject сир кисломолочний uk_UA
dc.subject часник сушений uk_UA
dc.subject органолептична оцінка uk_UA
dc.subject сыр кисломолочный uk_UA
dc.subject чеснок сушеный uk_UA
dc.subject органолептическая оценка uk_UA
dc.subject sour milk cheese uk_UA
dc.subject dried garlic uk_UA
dc.subject organoleptic evaluation uk_UA
dc.title Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок» uk_UA
dc.title.alternative Способ производства творожной пасты «Чесночок» uk_UA
dc.title.alternative Method for the production of cottage cheese paste "Garlic" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account