Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | |
dc.contributor.author | Гурский, Петр Васильевич | |
dc.contributor.author | Ладыка, Владимир Иванович | |
dc.contributor.author | Пасько, Ольга Владимировна | |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | |
dc.contributor.author | Симакова, Инна Владимировна | |
dc.contributor.author | Перцевой, Николай Федорович | |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збигнев Чеславович | |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | |
dc.contributor.author | Ладика, Володимир Іванович | |
dc.contributor.author | Пасько, Ольга Володимирівна | |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | |
dc.contributor.author | Сімакова, Інна Володимирівна | |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Чеславович | |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedor Vsevolodovich | |
dc.contributor.author | Gursky, Petr Vasilievich | |
dc.contributor.author | Ladyka, Vladimir Ivanovich | |
dc.contributor.author | Pasko, Olga Vladimirovna | |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | |
dc.contributor.author | Simakova, Inna Vladimirovna | |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Nikolay Fedorovich | |
dc.contributor.author | Оboznaya, Margarita Vasilievna | |
dc.contributor.author | Garntsarek, Zbigniew Cheslavovich | |
dc.date.accessioned | 2020-12-22T10:17:52Z | |
dc.date.available | 2020-12-22T10:17:52Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения : монография [Электронный ресурс] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурский, В. И. Ладыка [и др.] ; под ред. Ф. В. Перцевого, П. В. Гурского. - Москва : РУСАЙНС, 2020. - 364 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8392 | |
dc.description | Scientific information is systematized, which is presented in text form, figures, diagrams, tables and technological calculations, regarding the use of dairy and vegetable raw materials in culinary technologies. | uk_UA |
dc.description.abstract | Систематизирована научная информация, которая представлена текстовой формой, рисунками, схемами, таблицами и технологическими расчетами, относительно использования молочного и растительного сырья в технологиях кулинарной продукции. Систематизована наукова інформація, яка представлена текстової формою, малюнками, схемами, таблицями і технологічними розрахунками, щодо використання молочного і рослинного сировини в технологіях кулінарної продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | РУСАЙНС | uk_UA |
dc.subject | ионообмен | uk_UA |
dc.subject | гидратация белка | uk_UA |
dc.subject | влагоудерживающая способность | uk_UA |
dc.subject | іонообмін | uk_UA |
dc.subject | гідратація білка | uk_UA |
dc.subject | вологоутримуюча здатність | uk_UA |
dc.subject | ion exchange | uk_UA |
dc.subject | protein hydration | uk_UA |
dc.subject | water-holding capacity | uk_UA |
dc.title | Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения | uk_UA |
dc.title.alternative | Обгрунтування технології кулінарної продукції з використанням сиру свіжого і інгредієнтів рослинного походження | uk_UA |
dc.title.alternative | Justification of the technology of culinary products using cottage cheese and ingredients of plant origin | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |