dc.contributor.author |
Pertsevoy, F. V. |
|
dc.contributor.author |
Gursky, P. V. |
|
dc.contributor.author |
Ladyka, V. I. |
|
dc.contributor.author |
Shilman, L . Z. |
|
dc.contributor.author |
Simakova, I. V. |
|
dc.contributor.author |
Yanchik, M. V. |
|
dc.contributor.author |
Lubenko, G . D. |
|
dc.contributor.author |
Оboznaya, M. V. |
|
dc.contributor.author |
Garntsarek, Z. C. |
|
dc.contributor.author |
Перцевой, Ф. В. |
|
dc.contributor.author |
Гурський, П. В. |
|
dc.contributor.author |
Ладика, В. І. |
|
dc.contributor.author |
Шильман, Л. З. |
|
dc.contributor.author |
Сімакова, І. В. |
|
dc.contributor.author |
Янчик, М. В. |
|
dc.contributor.author |
Любенко, Г. Д. |
|
dc.contributor.author |
Обозна, М. В. |
|
dc.contributor.author |
Гарнцарек, З. Ч. |
|
dc.contributor.author |
Перцевой, Ф. В. |
|
dc.contributor.author |
Гурский, П. В. |
|
dc.contributor.author |
Ладыка, В. И. |
|
dc.contributor.author |
Шильман, Л. З. |
|
dc.contributor.author |
Симакова, И. В. |
|
dc.contributor.author |
Янчик, М. В. |
|
dc.contributor.author |
Любенко, Г. Д. |
|
dc.contributor.author |
Обозная, М. В. |
|
dc.contributor.author |
Гарнцарек, З. Ч. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-22T11:48:19Z |
|
dc.date.available |
2020-12-22T11:48:19Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F.V. Pertsevoy, P.V. Gurskyi, V. I. Ladyka [and athers]. - Saratov, 2020. - 142 p. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8393 |
|
dc.description |
Монография содержит концентрированную и систематизированную научную информацию об использовании молочного сырья и концентрата семян кунжута для производства термостабильных молочных начинок в ресторанном бизнесе в виде текста, технологических расчетов, чертежей, схем, таблиц. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy-containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молокосодержащих начинок у ресторанному господарстві, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, кресленнями, схемами, таблицями. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
raw milk |
uk_UA |
dc.subject |
sesame seeds |
uk_UA |
dc.subject |
dairy fillings |
uk_UA |
dc.subject |
молочна сировина |
uk_UA |
dc.subject |
насіння кунжуту |
uk_UA |
dc.subject |
молочні начинки |
uk_UA |
dc.subject |
молочное сырье |
uk_UA |
dc.subject |
семена кунжута |
uk_UA |
dc.subject |
молочные начинки |
uk_UA |
dc.title |
Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Технология термостабильных и замороженных начинок с использованием молочного сырья и концентрата семян кунжута |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |