DSpace Repository

Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate

Show simple item record

dc.contributor.author Pertsevoy, F. V.
dc.contributor.author Gursky, P. V.
dc.contributor.author Ladyka, V. I.
dc.contributor.author Shilman, L . Z.
dc.contributor.author Simakova, I. V.
dc.contributor.author Yanchik, M. V.
dc.contributor.author Lubenko, G . D.
dc.contributor.author Оboznaya, M. V.
dc.contributor.author Garntsarek, Z. C.
dc.contributor.author Перцевой, Ф. В.
dc.contributor.author Гурський, П. В.
dc.contributor.author Ладика, В. І.
dc.contributor.author Шильман, Л. З.
dc.contributor.author Сімакова, І. В.
dc.contributor.author Янчик, М. В.
dc.contributor.author Любенко, Г. Д.
dc.contributor.author Обозна, М. В.
dc.contributor.author Гарнцарек, З. Ч.
dc.contributor.author Перцевой, Ф. В.
dc.contributor.author Гурский, П. В.
dc.contributor.author Ладыка, В. И.
dc.contributor.author Шильман, Л. З.
dc.contributor.author Симакова, И. В.
dc.contributor.author Янчик, М. В.
dc.contributor.author Любенко, Г. Д.
dc.contributor.author Обозная, М. В.
dc.contributor.author Гарнцарек, З. Ч.
dc.date.accessioned 2020-12-22T11:48:19Z
dc.date.available 2020-12-22T11:48:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F.V. Pertsevoy, P.V. Gurskyi, V. I. Ladyka [and athers]. - Saratov, 2020. - 142 p. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8393
dc.description Монография содержит концентрированную и систематизированную научную информацию об использовании молочного сырья и концентрата семян кунжута для производства термостабильных молочных начинок в ресторанном бизнесе в виде текста, технологических расчетов, чертежей, схем, таблиц. uk_UA
dc.description.abstract The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy-containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молокосодержащих начинок у ресторанному господарстві, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, кресленнями, схемами, таблицями. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject raw milk uk_UA
dc.subject sesame seeds uk_UA
dc.subject dairy fillings uk_UA
dc.subject молочна сировина uk_UA
dc.subject насіння кунжуту uk_UA
dc.subject молочні начинки uk_UA
dc.subject молочное сырье uk_UA
dc.subject семена кунжута uk_UA
dc.subject молочные начинки uk_UA
dc.title Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate uk_UA
dc.title.alternative Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту uk_UA
dc.title.alternative Технология термостабильных и замороженных начинок с использованием молочного сырья и концентрата семян кунжута uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account