00 DSpace/Manakin Repository

Аналіз технології годівлі корів та її удосконалення в умовах ТДВ «Маяк» Охтирського району

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Галушко, Олександр Сергійович
dc.contributor.author Halushko, Oleksandr Serhiiovych
dc.date.accessioned 2022-02-14T09:21:33Z
dc.date.available 2022-02-14T09:21:33Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. О. Опара uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9752
dc.description The master's thesis analyzes the technology of feeding cows with complete feed mixtures and developed recommendations for its improvement. Based on the composition and nutritional value of cows' diets and actual dry matter consumption, it was determined that when animals are kept and fed loosely, animals not only consume better feed, but also use energy (9.4%) and nutrients more efficiently. uk_UA
dc.description.abstract У магістерській роботі проаналізовано технологію годівлі корів повнораціонними кормо сумішами та розроблено рекомендації по її удосконаленню. Виходячи зі складу та поживності раціонів корів та фактичного споживання сухої речовини визначено, що при безприв’язному утриманні і використанні кормо сумішок тварини не тільки краще споживають корми, а й більш ефективно використовують енергію(на 9,4%) та поживні речовини на продукцію. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject стадо великої рогатої худоби uk_UA
dc.subject кормова база господарства uk_UA
dc.subject технологія годівлі корів uk_UA
dc.subject herd of cattle uk_UA
dc.subject fodder base of the farm uk_UA
dc.subject technology of feeding cows uk_UA
dc.title Аналіз технології годівлі корів та її удосконалення в умовах ТДВ «Маяк» Охтирського району uk_UA
dc.title.alternative Analysis of the technology of feeding cows and its improvement in the conditions of TDV "Mayak" of Okhtyrka district uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу