DSpace Repository

Аналіз і дослідження технології переробки молока для виробництва сирної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна”

Show simple item record

dc.contributor.author Безрук, Ірина Валеріївна
dc.contributor.author Безрук, Ирина Валерьевна
dc.contributor.author Bezruk, Irina Valeryevna
dc.date.accessioned 2022-02-14T09:30:18Z
dc.date.available 2022-02-14T09:30:18Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. В. Левченко uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9754
dc.description Tasks for writing the paper contain: a detailed study of dairy raw materials for the production of cheeses. We analyzed the qualitative and quantitative indicators of milk for cheese production, the range and purchasing power of consumers. An expert assessment was made with several of the hard cheeses that are in demand. The chemical characteristics of dairy raw materials made it possible to verify the proper value of dairy products for the population. Calculations were made regarding the costs and quality of dairy products. The product range requirements are given. We made conclusions and suggestions to the production. uk_UA
dc.description.abstract Завдання щодо написання роботи містять: детальне дослідження молочної сировини для виробництва сирів. Нами був проведений аналіз якісних і кількісних показників молока для виробництва сирів, асортимент та покупна здатність споживачів. Зроблена експертна оцінка з декількома із твердих сирів, які користуються попитом. Хімічна характеристика молочної сировини дала можливість переконатися в належній цінності молочних виробів для населення. Проведено розрахунки щодо витрат і якості молочної продукції. Наведені вимоги до асортименту. Нами було зроблено висновки і пропозиції виробництву. Задания по написанию работы содержат: детальное исследование молочного сырья для производства сыров. Нами был проведен анализ качественных и количественных показателей молока для производства сыров, ассортимент и покупная способность потребителей. Сделана экспертная оценка с несколькими из твердых сыров, которые пользуются спросом. Химическая характеристика молочного сырья дала возможность убедиться в надлежащей ценности молочных изделий для населения. Проведены расчеты по расходам и качеству молочной продукции. Приведены требования к ассортименту. Нами были сделаны выводы и предложения производству. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UA
dc.subject молочна сировина uk_UA
dc.subject тверді сичужні сири uk_UA
dc.subject технологічні процеси uk_UA
dc.subject молочное сырье uk_UA
dc.subject твердые сычужные сыры uk_UA
dc.subject технологические процессы uk_UA
dc.subject dairy raw materials uk_UA
dc.subject hard rennet cheeses uk_UA
dc.subject technological processes uk_UA
dc.title Аналіз і дослідження технології переробки молока для виробництва сирної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна” uk_UA
dc.title.alternative Анализ и исследование технологии переработки молока для производства сырной продукции в условиях Филиал «Сумской молочный завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна” uk_UA
dc.title.alternative Analysis and research of milk processing technology for the production of cheese products in the conditions of Branch "Sumy dairy plant" subsidiary Enterprise "aroma"TM "Dobryana" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account