Перегляд зібрання за групою - Теми амінокислоти

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Амінокислотний склад та біологічна цінність м’яса свиней за використання запропонованого комплексу дезінфікуючих засобівШкромада, О. І.; Улько, Л. Г.; Шкромада, О. И.; Улько, Л. Г.; Shkromada, O. I.; Ylko, L. G.
2018Аналіз молочних сумішей на основі козячого молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2022Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucupariaСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2014Зміни в амінокислотному складі м’яса коропа та товстолоба за гострого та хронічного перебігу аеромонозуПетров, Роман Вікторович; Петров, Роман Викторович; Petrov, Roman Viktorovich
2016Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктахОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2025Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінниківСереда, Ольга Григорівна; Sereda, Olha
2015Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породиЛевченко, І. В.; Левченко, И. В.; Levchenko, I. V.