Перегляд зібрання за групою - Теми физико-химические показатели

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собакШакула, О. О.; Котенко, Т. А.; Бідюк, Д. О.; Шакула, А. А.; Котенко, Т. А.; Бидюк, Д. О.; Shakula, O. O.; Kotenko, T. A.; Biduyk, D. O.
2019Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктівЛаслов, О. М.; Крижська, Т. А.; Ласлов, А. М.; Крыжская, Т. А.; Laslov, О.; Kryzhska, T.
2020Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатівКовпак, В.В.; Крижська, Т. А.; Ковпак, В.В.; Крыжская, Т. А.; Kovpak, V.; Kryzhska, Т.
2019Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарівЧженкун, Ц.; Манолі, Т.; Нікітчіна, Т.; Чженкун, Ц.; Маноли, Т.; Никитчина, Т.; Zhenkun, C.; Manoli, T.; Nikitchina, T.
2020Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироваткиСіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A.