Перегляд зібрання за групою - Теми физико-химические показатели
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собак | Шакула, О. О.; Котенко, Т. А.; Бідюк, Д. О.; Шакула, А. А.; Котенко, Т. А.; Бидюк, Д. О.; Shakula, O. O.; Kotenko, T. A.; Biduyk, D. O. |
2019 | Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктів | Ласлов, О. М.; Крижська, Т. А.; Ласлов, А. М.; Крыжская, Т. А.; Laslov, О.; Kryzhska, T. |
2020 | Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатів | Ковпак, В.В.; Крижська, Т. А.; Ковпак, В.В.; Крыжская, Т. А.; Kovpak, V.; Kryzhska, Т. |
2019 | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів | Чженкун, Ц.; Манолі, Т.; Нікітчіна, Т.; Чженкун, Ц.; Маноли, Т.; Никитчина, Т.; Zhenkun, C.; Manoli, T.; Nikitchina, T. |
2020 | Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки | Сіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A. |