Перегляд зібрання за групою - Теми функциональный продукт
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів | Самілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna |
2015 | Обгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями | Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневская, С. А.; Tkachenko, N. A.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O. |
2018 | Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeння | Ляшко, Олег; Ляшко, Олег; Lyashko, Oleg |
2018 | Технологія м’ясного функціонального продукту із використанням сировини рослинного походження | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |