Перегляд зібрання за групою - Теми функциональный продукт

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірівСамілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna
2015Обгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневская, С. А.; Tkachenko, N. A.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O.
2018Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeнняЛяшко, Олег; Ляшко, Олег; Lyashko, Oleg
2018Технологія м’ясного функціонального продукту із використанням сировини рослинного походженняГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.