Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309
Назва: Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів
Інші назви: Обоснование целесообразности использования кунжутного муки в производстве кефиров
The rationale for the use of sesame flour in the production of kefir
Автори: Самілик, Марина Михайлівна
Самилык, Марина Михайловна
Samilyk, Maryna
Ключові слова: кефір
кунжутне борошно
функціональний продукт
кефир
кунжутная мука
функциональный продукт
kefir
sesame flour
functional product
Дата публікації: 2019
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Самілик М. М. Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (м. Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – Київ : НУХТ, 2019. – С. 299-301
Короткий огляд (реферат): Роботу присвячено підвищенню біологічної цінності кефірів. Работа посвящена повышению биологической ценности кефиров.
Опис: The work is dedicated to increasing the biological value of kefirs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самілик М. М. Обгрунтування доцільності.pdf112,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.