Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7309| Назва: | Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів |
| Інші назви: | Обоснование целесообразности использования кунжутного муки в производстве кефиров The rationale for the use of sesame flour in the production of kefir |
| Автори: | Самілик, Марина Михайлівна Самилык, Марина Михайловна Samilyk, Maryna |
| Ключові слова: | кефір кунжутне борошно функціональний продукт кефир кунжутная мука функциональный продукт kefir sesame flour functional product |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | НУХТ |
| Бібліографічний опис: | Самілик М. М. Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (м. Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – Київ : НУХТ, 2019. – С. 299-301 |
| Короткий огляд (реферат): | Роботу присвячено підвищенню біологічної цінності кефірів. Работа посвящена повышению биологической ценности кефиров. |
| Опис: | The work is dedicated to increasing the biological value of kefirs. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Самілик М. М. Обгрунтування доцільності.pdf | 112,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.