Перегляд зібрання за групою - Теми функціональний продукт
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucan | Qu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь |
2019 | Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів | Самілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna |
2015 | Обгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями | Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневская, С. А.; Tkachenko, N. A.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O. |
2024 | Розробка технології виготовлення сиркових десертів із використанням похідних переробки обліпихи | Нечепоренко, Олександр; Necheporenko, Oleksandr |
2024 | Розробка технології кисломолочного напою на основі похідних переробки абрикосу | Загородній, Дмитро; Zahorodniy, Dmytro |
2024 | Розробка технології молочного напою збагаченого вітаміном Е | Козачок, Ігор; Kozachok, Ihor |
2018 | Технологія м’ясного функціонального продукту із використанням сировини рослинного походження | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2024 | Удосконалення технології напоїв для дітей на основі вторинної сировини | Табак, Олександр; Tabak, Oleksandr |