Перегляд зібрання за групою - Теми харчові добавки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Актуальні проблеми технології галузіКасянчук, Вікторія Вікторівна; Бергілевич, Олександра Миколаївна; Касянчук, Виктория Викторовна; Бергилевич, Александра Николаевна; Kasyanchuk, V. V.; Berhilevych, O. M.
2014-11-01Альтернативи у виробництві ковбасНечипоренко, М. О.; Приходько, М. Ф.; Нечипоренко, М. А.; Приходько, Н. Ф.
2017Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктівФотіна, Т. І.; Старосельська, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Фотина, Т. И.; Старосельская, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Fotina, T. I.; Staroselska, A. L.; Bondarenko, P. G.
2022Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочокСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.
2018Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачамиДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Marenkova, T. I.
2023Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продуктуБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B.
2022Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировиниСиненко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. P.
2022Спосіб одержання натуральної смако-ароматичної добавки «Chocolate flavor»Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2022Спосіб одержання натуральної смако-ароматичної добавки «Meat flavor»Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia