Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2783
Назва: Альтернативи у виробництві ковбас
Інші назви: Альтернативы в производстве колбас
Автори: Нечипоренко, М. О.
Приходько, М. Ф.
Нечипоренко, М. А.
Приходько, Н. Ф.
Ключові слова: ковбасне виробництво
сучасні технології виробництва
харчові добавки
колбасное производство
современные технологии производства
пищевые добавки
Дата публікації: 1-лис-2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 12.
Короткий огляд (реферат): Розробляються та впроваджуються новітні технології, які оптимізують і наближають до мінімуму витрати при переробці м’яса, забезпечують раціональне використання вторинних продуктів забою тварин (субпродуктів ІІ категорії, крові) і харчових добавок, оптимальних режимів зберігання і способів холодильного обробітку, пакувальних матеріалів.
Опис: Разрабатываются и внедряются новейшие технологии, которые оптимизируют и приближают к минимуму затраты при переработке мяса, обеспечивают рациональное использование вторичных продуктов убоя животных (субпродуктов II категории, крови) и пищевых добавок, оптимальных режимов хранения и способов холодильной обработки, упаковочных материалов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2783
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас.pdf158,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.