Перегляд зібрання за групою - Автори Шубіна, Євгенія Андріївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 4 до 8 із 8 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбасТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Шубина, Евгения Андреевна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Shubina, Yevgenia Andreevna
2019Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловостіЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2019Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошномЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сируШубіна, Євгенія Андріївна; Шубина, Евгения Андреевна; Shubina, Yevheniia Andriivna
2019Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошномЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia