Перегляд зібрання за групою - Автори Шубіна, Євгенія Андріївна
Результати 4 до 8 із 8
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас | Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Шубина, Евгения Андреевна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Shubina, Yevgenia Andreevna |
2019 | Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловості | Цигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia |
2019 | Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном | Цигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру | Шубіна, Євгенія Андріївна; Шубина, Евгения Андреевна; Shubina, Yevheniia Andriivna |
2019 | Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном | Цигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia |