Перегляд зібрання за групою - Автори Tischenko, Vasyl

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 5 до 8 із 8 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки конопліСавенко, Олег Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Savenko, Oleg; Tischenko, Vasyl
2020Ефективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлетШубіна, Євгенія; Почтарьова, Дарья; Тищенко, Василь; Шубина, Евгения; Почтарева, Дарья; Shubina, Evgeniia; Pochtarova, Daria; Tischenko, Vasyl
2022Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтамиТищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Софія Богданівна; Tischenko, Vasyl; Pasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Bozhko, Sofiia
2022Удосконалення технології м’ясомістких хлібівТищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Софія Богданівна; Tischenko, Vasyl; Pasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Bozhko, Sofiia