Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9821
Назва: Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами
Інші назви: Evaluation of the quality of meat-bearing breads with regionally grown ingredients
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Божко, Софія Богданівна
Tischenko, Vasyl
Pasichnyi, Vasyl
Bozhko, Natalia
Bozhko, Sofiia
Ключові слова: якість
м’ясомісткі хліби
регіональні рослинні інгредієнти
quality
meat-containing breads
local plants ingredients
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April – May 2022, Kyiv : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 196.
Короткий огляд (реферат): Комбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє покращити фізикохімічні і технологічні показники продукції, підвищити їх споживчі якості.
Опис: Combining waterfowl meat, plant components, such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour can improve the physicochemical and technological performance of products, improve their consumer quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9821
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_теза_НУХТ__1.pdf7,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.