Перегляд зібрання за групою - Автори Tishchenko, Vasily Ivanovich

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 26 із 26 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015-11-15Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырцаТищенко, Василий Иванович; Тищенко, Василь Іванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2016Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2014Сокращение потерь рыбы-сырца при транспортировкеБожко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-11-15Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской областиТищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2016Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршівТищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походженняБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich