Browsing by Author Машкін, М. І.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components | Pertsevoi, F. V.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Mashkin, M. I.; Mohutova, V. F.; Volokh, V. O.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, О. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, Е. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкин, М. И.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О. |
2015 | Аналіз технологічних ліній та спеціального обладнання для виробництва твердих сирів | Могутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Машкин, Н. И.; Mogutovа, V. F.; Mashkyn, N. I. |
2015 | Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру | Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Машкин, Н. И.; Могутова, В. Ф.; Mashkyn, N. I.; Mogutovа, V. F. |
2013 | Дослідження ряду факторів на процес розділення молока на фракції | Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Машкин, Н. І.; Могутова, В. Ф.; Mashkin, M. I.; Mohutova, V. F. |
2014 | Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів | Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Машкин, Н. И.; Могутова, В. Ф.; Маshkin, N. I.; Mogutova, V. F. |