Перегляд зібрання за групою - Автори Мельник, Оксана Юріївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Recent advances in modification of starch and its applications in china food industryChunli, Denga; Feifei, Shanga; Yan, Liua; Melnyk, Oksana Yuriivna; Yanghe, Luo; Ден, Чунлі; Шан, Фейфей; Лю, Ян; Мельник, Оксана Юріївна; Лу, Янге; Дэн, Чуньли; Шан, Фэйфэй; Лю, Янь; Мельник, Оксана Юрьевна; Ло, Янхэ
2020Вивчення міцності гелів при додаванні гліцеринуБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych
2018Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробівКошель, Олена Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Кошель, Елена Юрьевна; Мельник, Оксана Юрьевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Koshel, Olena Yuriivna; Melnyk, Oksana Yurievna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
2018Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробівГоловко, Олександр Васильович; Мельник, Оксана Юріївна; Головко, Александр Васильевич; Мельник, Оксана Юрьевна; Holovko, Oleksandr Vasilievich; Melnyk, Oksana Yurievna
2019Використання продуктів переробки конопель у виробництві кулінарної продукціїКравченко, Дарина Володимирівна; Мельник, Оксана Юріївна; Кравченко, Дарья Владимировна; Мельник, Оксана Юрьевна; Kravchenko, Daryna Volodymyrivna; Melnyk, Oksana Yuriivna
2017Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тістаЛобачова, Надія Леонідівна; Мельник, Оксана Юріївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Мельник, Оксана Юрьевна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Melnik, Oksana Yuryivna
2022Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробівСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana
2023Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировиниСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Melnyk, Oksana; Sereda, Olha
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Маренкова, Татьяна Ивановна; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych; Marenkova, Tetiana Ivanivna
2023Розроблення желейного мармеладу з використанням овочевої сировиниМельник, Оксана Юріївна; Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Melnyk, O. Yu.; Yarmosh, T. A.
2019Удосконалення технології чіпсів з використанням альтернативних видів борошнаПальчик, Анастасія Андріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Пальчик, Анастасия Андреевна; Мельник, Оксана Юрьевна; Palchyk, Anastasiya Andriyivna; Melnyk, Oksana Yuriivna