Перегляд зібрання за групою - Автори Обозная, Маргарита Васильевна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 31  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продуктіОбозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович; Обозная, Маргарита Васильевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Дьяков, Александр Георгиевич
2014Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтівОбозна, Маргарита Василівна; Прасол, Дмитро Юрійович; Обозная, Маргарита Васильевна; Прасол, Дмитрий Юрьевич; Obozna, Margarita Vasilivna; Prasol, Dmitro Yuriyivich
2016Випускна бакалаврська роботаШильман, Лев Залманович; Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович; Лозинська, Інна Віталіївна; Шильман, Лев Залманович; Обозная, Маргарита Васильевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Федор Всеволодович; Лозинская, Инна Витальевна; Shilman, Lev Zalmanovich; Obozna, Margarita Vasilivna; Bidyuk, Dmitro Olegovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Lozinska, Inna Valentinovna
2014Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продуктуОбозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Обозная, Маргарита Васильевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Obozna, Margarita Vasilivna; Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich
2014Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоБідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Гурский, Петр Васильевич; Обозная, Маргарита Васильевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Biduk, Dmitro Olegovich; Gursky, Petro Vasilovich; Obozna, Margarita Vasilivna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
2014Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочноїГурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Обозна, Маргарита Василівна; Гурский, Петр Васильевич; Перцевой, Федор Всеволодович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Обозная, Маргарита Васильевна; Gursky, Petro Vasilovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Biduk, Dmitro Olegovich; Obozna, Margarita Vasilivna
2014Дослідження зміни стану вологи в термостійкій молоковмісній начинціЛюбенко, Галина Дмитрівна; Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Дьяков, Олександр Георгійович; Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитриевна; Погожих, Николай Иванович; Пак, Андрей Олегович; Дьяков, Александр Георгиевич; Перцевой, Федор Всеволодович; Обозная, Маргарита Васильевна; Lyubenco, Galina Dmitrivna; Pogojih, Mikola Ivanovich; Pak, Anriy Olegovich; Diakov, Olexandr Georgievich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Obozna, Margarita Vasilivna
2015Изменение температуры плавления в начинках для вафельных изделийКошель, Елена Юрьевна; Обозная, Маргарита Васильевна; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Федор Всеволодович; Дмитриевский, Дмитрий Иванович; Кошель, Олена Юріївна; Обозна, Маргарита Василівна; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Федір Всеволодович; Дмитрієвський, Дмитро Іванович; Koshel, Elena Yurievna; Obozna, Margarita Vasilivna; Shilman, Lev Zalmanovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Dmetrievskiy, Dmitriy Ivanovich
2015Изменение термостойкости в начинках с растительно-белковыми концентратами для вафельных изделийОбозная, Маргарита Васильевна; Кошель, Елена Юрьевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Обозна, Маргарита Василівна; Кошель, Олена Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Obozna, Margarita Vasilivna; Koshel, Elena Yurievna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Shilman, Lev Zalmanovich
2014Исследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного храненияОбозная, Маргарита Васильевна; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Николай Федорович; Перцевой, Федор Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Микола Федорович; Перцевой, Федір Всеволодович; Obozna, Margarita Vasilivna; Shilman, Lev Zalmanovich; Pertsevoy, Mykola Fedorovych; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
2015Исследование влияния растительно-белковых компонентов на структурно-механические свойства термостойкой молокосодержащей начинкиОбозная, Маргарита Васильевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Любенко, Галина Дмитриевна; Дмитриевский, Дмитрий Иванович; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Любенко, Галина Дмитрівна; Дмитрієвський, Дмитро Іванович; Obozna, Margarita Vasilivna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Shilman, Lev Zalmanovich; Lubenko, Galina Dmitrevna; Dmetrievskiy, Dmitriy Ivanovich
2015Научное обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженнойОбозная, Маргарита Васильевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Любенко, Галина Дмитриевна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Любенко, Галина Дмитрівна; Obozna, Margarita Vasilivna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Shilman, Lev Zalmanovich; Lubenko, Galina Dmitrevna
2014Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіОбозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Обозная, Маргарита Васильевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Гурский, Петр Васильевич; Obozna, Margarita Vasilivna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Biduk, Dmitro Olegovich; Gursky, Petro Vasilovich
2020Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхожденияПерцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Ладыка, Владимир Иванович; Пасько, Ольга Владимировна; Шильман, Лев Залманович; Симакова, Инна Владимировна; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Гарнцарек, Збигнев Чеславович; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Пасько, Ольга Володимирівна; Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Гарнцарек, Збігнев Чеславович; Pertsevoy, Fedor Vsevolodovich; Gursky, Petr Vasilievich; Ladyka, Vladimir Ivanovich; Pasko, Olga Vladimirovna; Shilman, Lev Zalmanovich; Simakova, Inna Vladimirovna; Pertsevoy, Nikolay Fedorovich; Оboznaya, Margarita Vasilievna; Garntsarek, Zbigniew Cheslavovich
2014Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіОбозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Обозная, Маргарита Васильевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Obozna, Margarita Vasilivna; Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich
2013Патент 84431. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович; Обозна, Маргарита Василівна; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Борисова, Аліна Олексіївна; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Чуйко, Людмила Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Обозная, Маргарита Васильевна; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Борисова, Алина Алексеевна; Снегур, Фарида Мухамедовна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Chuyko, Ludmila Alekseevna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
2013Патент 84432. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Перцевой, Микола Федорович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Обозна, Маргарита Василівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Чуйко, Людмила Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Гурский, Петр Васильевич; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Перцевой, Николай Федорович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Обозная, Маргарита Васильевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Chuyko, Ludmila Alekseevna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Obozna, Marharyta Vasylivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
2013Патент 84433. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Борисова, Алина Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
2013Патент 84434. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Бидюк, Дмитрий Олегович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Борисова, Алина Алексеевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
2013Патент 84435. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Хомічак, Любомир Михайлович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Хомичак, Любомир Михайлович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Борисова, Алина Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich