Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Analysis of cheeses made by waste-free technology | Samilyk, M.; Vechorka, V.; Bolgova, N.; Samokhina, Y.; Kyselov, O.; Самілик, М.; Вечорка, В.; Болгова, Н.; Самохіна, Ю.; Кисельов, О. |
2021 | Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks | Qin, X.; Samilyk, M.; Luo, Y.; Sokolenko, V.; Цинь, Х.; Самілик, М.; Ло, Я.; Соколенко, В.; Цинь, Х.; Самилык, М.; Ло, Я.; Соколенко, В. |
2023 | Prospects for the use of wild berry processing products as functional food ingredients | Demidova, E.; Samilyk, M.; Демидова, Є.; Самілик, М. |
2025 | Prospects for the use of powdered viburnum food additive in the production of soft ice cream | Demidova, E.; Samilyk, М.; Sukhanov, D.; Демидова, Є.; Самілик, М.; Суханов, Д. |
2021 | Quality changes of Pleurotus eryngii during vacuum frying | Fang, L.; Ren, A.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Sokolenko, V.; Фанг, Л.; Рен, А.; Болгова, Н.; Самілик, М.; Соколенко, В. |
2022 | Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration | Samilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О. |
2021 | The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drink | Samilyk, M.; Qin, X.; Luo, Y.; Самілик, М.; Цинь, С.; Ло, Я. |
2023 | Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продукту | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B. |
2023 | Розробка порошкоподібної харчової добавки на основі плодів обліпихи | Демидова, Є.; Самілик, М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2022 | Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротином | Болгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V. |
2022 | Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССР | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V. |