Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powder | Samilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М. |
2020 | The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables | Samilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М. |
2022 | Безвідходна технологія переробки дикорослої сировини | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V. |
2022 | Важливість комплексної переробки рослинної сировини регіонального значення | Цирулик, Р. В.; Самілик, М. М.; Tsyrulyk, R.; Samilyk, M. |
2022 | Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E. |
2020 | Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв | Риндич, Р. В.; Самілик, М. М.; Рындич, Р. В.; Самилык, М. М.; Rindich, R. W.; Samilyk, M. М. |
2022 | Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2022 | Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочок | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В. |
2020 | Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддер | Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S. |
2020 | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y. |
2020 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину | Перцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O. |
2020 | Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S. |
2020 | Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів | Ладика, В. І.; Самілик, М. М.; Ладика, Л. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Ладыка, В. И.; Самилык, М. М.; Ладыка, Л. Н.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Ladyka, V. I.; Samilik, M. M.; Ladyka, L. M.; Helikh, A. O.; Bolgova, N. V. |
2024 | Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Буяло, Є. С.; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Buyalo, E. S. |
2020 | Перспективи розвитку регіонального ринку молока та молочної продукції Сумської області | Маслак, О. М.; Самілик, М. М.; Вовчок, С. В.; Маслак, А. Н.; Самилик, М. М.; Вовчок, С. В.; Maslak, O. M.; Samilik, M. M.; Vovchok, S. V. |
2023 | Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |
2022 | Розроблення технології одержання збагаченого цукру | Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Samilyk, M.; Korniienko, D. |
2022 | Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністю | Самілик, М. М.; Сюаньсуань, Цинь; Болгова, Н. В.; Samilyk, М. М.; Xuanxuan, Qin; Bolgova, N. V. |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P. |
2020 | Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізоляту | Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Коган, В. Р.; Лісова, Н. М.; Болгова, Н. В.; Самилик, М. М.; Коган, В. Г.; Лесная, Н. М.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Kohan, V.; Lisova, N. |