Перегляд зібрання за групою - Автори Самілик, М. М.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 25  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powderSamilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.
2020The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetablesSamilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.
2022Безвідходна технологія переробки дикорослої сировиниСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V.
2022Важливість комплексної переробки рослинної сировини регіонального значенняЦирулик, Р. В.; Самілик, М. М.; Tsyrulyk, R.; Samilyk, M.
2022Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогуртуСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E.
2020Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоївРиндич, Р. В.; Самілик, М. М.; Рындич, Р. В.; Самилык, М. М.; Rindich, R. W.; Samilyk, M. М.
2022Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктівДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M.
2022Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочокСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.
2020Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддерСамилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S.
2020Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.
2020Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуПерцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.
2020Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочівСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S.
2020Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртівЛадика, В. І.; Самілик, М. М.; Ладика, Л. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Ладыка, В. И.; Самилык, М. М.; Ладыка, Л. Н.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Ladyka, V. I.; Samilik, M. M.; Ladyka, L. M.; Helikh, A. O.; Bolgova, N. V.
2024Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисініДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Буяло, Є. С.; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Buyalo, E. S.
2020Перспективи розвитку регіонального ринку молока та молочної продукції Сумської областіМаслак, О. М.; Самілик, М. М.; Вовчок, С. В.; Маслак, А. Н.; Самилик, М. М.; Вовчок, С. В.; Maslak, O. M.; Samilik, M. M.; Vovchok, S. V.
2023Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберіганняДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.
2022Розроблення технології одержання збагаченого цукруСамілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Samilyk, M.; Korniienko, D.
2022Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністюСамілик, М. М.; Сюаньсуань, Цинь; Болгова, Н. В.; Samilyk, М. М.; Xuanxuan, Qin; Bolgova, N. V.
2021Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировиниСамілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P.
2020Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізолятуБолгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Коган, В. Р.; Лісова, Н. М.; Болгова, Н. В.; Самилик, М. М.; Коган, В. Г.; Лесная, Н. М.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Kohan, V.; Lisova, N.