Перегляд зібрання за групою - Автори Соколенко, В. В.
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавками | Болгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V. |
2023 | Дослідження впливу вітамінів на процес ферментації при виробництві йогурту | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Мажара, А. К.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.; Mazhara, K. |
2022 | Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочних | Петрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V. |
2023 | Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» | Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V. |
2022 | Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калини | Рижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V. |
2023 | Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємстві | Болгова, Н. В.; Шурубей, Д. С.; Соколенко, В. В.; Bolhova, N. V.; Shurubey, D. S.; Sokolenko, V. V. |