Перегляд зібрання за групою - Автори Цигура, В. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Використання кокосового борошна в технології кисломолочних напоївЦигура, В. В.; Яременко, І. С.; Цигура, В. В.; Яременко, И. С.; Tsyhura, V. V.; Yaremenko, I. S.
2019Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировиниБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Скляренко, Ю. І.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Скляренко, Ю. И.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sklyarenko, Y.; Tsyhura, V.; Marchenko, M.
2020Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїномБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Galeta, Yu. S.; Khmelyuk, T. A.
2020Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіхаБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Krevsun, K. V.; Khmelyuk, T. A.
2020Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A.
2014Фактори, які впливають на якість м'ясаЦигура, В. В.; Цигура, В. В.; Tsygura, V. V.