Перегляд зібрання за групою - Автори Dimitrijevic, L. R.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику | Димитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |
2018 | Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Marenkova, T. I. |
2018 | Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою | Димитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |
2018 | Руководителю, учителю и просто прекрасному человеку с большой буквы Михаилу Ивановичу Беляеву | Димитриевич, Л. Р.; Димитрієвич, Л. Р.; Dimitrijevic, L. R. |