Перегляд зібрання за групою - Автори Nazarenko, Y. V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококамиНазаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V.
2014Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостямиНазаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V.
2019Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, О. Г.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, А. Г.; Bolhova, N. V.; Nazarenko, Y. V.; Peretyatko, А. G.
2022Рекомендації промисловості щодо раціонального ведення процесу кристалізації сахарози охолодженнямМирончук, Валерій Григорович; Самілик, Марина Михайлівна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Сабадаш, Сергій Михайлович; Myronchuk, V. G.; Samilyk, М. М.; Nazarenko, Y. V.; Sabadash, S. М.
2023Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністюНазаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2023Розробка сирного продукту із рослинним білкомНазаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2022Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССРБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V.
2014Удосконалена технологія виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберіганняНазаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V.
2015-09-08Функціонально-технологічні властивості м’яса перепелаГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.; Nazarenko, Y. V.
2014Харчова, біологічна, енергетична цінність напоїв кисломолочних для дитячого харчування «Біолакт»Назаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V.