Перегляд зібрання за групою - Автори Samilyk, М. М.
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддер | Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S. |
2024 | Оцінка якості похідних переробки плодів шовковиці | Самілик, Марина Михайлівна; Носик, Микола Іванович; Samilyk, М. М.; Nosyk, M. І. |
2022 | Рекомендації промисловості щодо раціонального ведення процесу кристалізації сахарози охолодженням | Мирончук, Валерій Григорович; Самілик, Марина Михайлівна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Сабадаш, Сергій Михайлович; Myronchuk, V. G.; Samilyk, М. М.; Nazarenko, Y. V.; Sabadash, S. М. |
2022 | Розроблення раціонального способу переробки плодів обліпихи | Самілик, Марина Михайлівна; Шешеня, Ігор Олексійович; Samilyk, М. М.; Sheshenya, І. О. |
2023 | Розроблення сухих сніданків на основі похідних переробки моркви | Самілик, Марина Михайлівна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Синенко, Тетяна Павлівна; Кіліпута, Анастасія Віталіївна; Мазний, Юрій Олександрович; Samilyk, М. М.; Nazarenko, Yu. V.; Synenko, T. P.; Kiliputa, A. V.; Maznyi, Yu. O. |
2022 | Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністю | Самілик, М. М.; Сюаньсуань, Цинь; Болгова, Н. В.; Samilyk, М. М.; Xuanxuan, Qin; Bolgova, N. V. |
2023 | Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» | Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V. |