Перегляд зібрання за групою - Автори Samilyk, М. М.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддерСамилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S.
2024Оцінка якості похідних переробки плодів шовковиціСамілик, Марина Михайлівна; Носик, Микола Іванович; Samilyk, М. М.; Nosyk, M. І.
2022Рекомендації промисловості щодо раціонального ведення процесу кристалізації сахарози охолодженнямМирончук, Валерій Григорович; Самілик, Марина Михайлівна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Сабадаш, Сергій Михайлович; Myronchuk, V. G.; Samilyk, М. М.; Nazarenko, Y. V.; Sabadash, S. М.
2022Розроблення раціонального способу переробки плодів обліпихиСамілик, Марина Михайлівна; Шешеня, Ігор Олексійович; Samilyk, М. М.; Sheshenya, І. О.
2023Розроблення сухих сніданків на основі похідних переробки морквиСамілик, Марина Михайлівна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Синенко, Тетяна Павлівна; Кіліпута, Анастасія Віталіївна; Мазний, Юрій Олександрович; Samilyk, М. М.; Nazarenko, Yu. V.; Synenko, T. P.; Kiliputa, A. V.; Maznyi, Yu. O.
2022Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністюСамілик, М. М.; Сюаньсуань, Цинь; Болгова, Н. В.; Samilyk, М. М.; Xuanxuan, Qin; Bolgova, N. V.
2023Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V.