Перегляд зібрання за групою - Автори Samilyk, M.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 18 із 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinksQin, X.; Samilyk, M.; Luo, Y.; Sokolenko, V.; Цинь, Х.; Самілик, М.; Ло, Я.; Соколенко, В.; Цинь, Х.; Самилык, М.; Ло, Я.; Соколенко, В.
2021Quality changes of Pleurotus eryngii during vacuum fryingFang, L.; Ren, A.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Sokolenko, V.; Фанг, Л.; Рен, А.; Болгова, Н.; Самілик, М.; Соколенко, В.
2022Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydrationSamilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О.
2021The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drinkSamilyk, M.; Qin, X.; Luo, Y.; Самілик, М.; Цинь, С.; Ло, Я.
2022Важливість комплексної переробки рослинної сировини регіонального значенняЦирулик, Р. В.; Самілик, М. М.; Tsyrulyk, R.; Samilyk, M.
2022Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогуртуСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E.
2022Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктівДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M.
2022Вплив локаворства на розвиток гастрономічного туризму СумщиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucupariaСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2020Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.
2020Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочівСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S.
2023Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продуктуБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B.
2022Розроблення безвідходної технології одержання натуральних барвників із рослинної сировиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Розроблення технології одержання збагаченого цукруСамілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Samilyk, M.; Korniienko, D.
2020Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізолятуБолгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Коган, В. Р.; Лісова, Н. М.; Болгова, Н. В.; Самилик, М. М.; Коган, В. Г.; Лесная, Н. М.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Kohan, V.; Lisova, N.
2022Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Технологічне та апаратурне забезпечення осмотичної дегідратації ягід бузиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2020Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicatorsSamilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.