Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Analysis of cheeses made by waste-free technology | Samilyk, M.; Vechorka, V.; Bolgova, N.; Samokhina, Y.; Kyselov, O.; Самілик, М.; Вечорка, В.; Болгова, Н.; Самохіна, Ю.; Кисельов, О. |
2021 | Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks | Qin, X.; Samilyk, M.; Luo, Y.; Sokolenko, V.; Цинь, Х.; Самілик, М.; Ло, Я.; Соколенко, В.; Цинь, Х.; Самилык, М.; Ло, Я.; Соколенко, В. |
2023 | Prospects for the use of wild berry processing products as functional food ingredients | Demidova, E.; Samilyk, M.; Демидова, Є.; Самілик, М. |
2021 | Quality changes of Pleurotus eryngii during vacuum frying | Fang, L.; Ren, A.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Sokolenko, V.; Фанг, Л.; Рен, А.; Болгова, Н.; Самілик, М.; Соколенко, В. |
2022 | Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration | Samilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О. |
2021 | The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drink | Samilyk, M.; Qin, X.; Luo, Y.; Самілик, М.; Цинь, С.; Ло, Я. |
2022 | Важливість комплексної переробки рослинної сировини регіонального значення | Цирулик, Р. В.; Самілик, М. М.; Tsyrulyk, R.; Samilyk, M. |
2022 | Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E. |
2022 | Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2022 | Вплив локаворства на розвиток гастрономічного туризму Сумщини | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |
2022 | Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucuparia | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |
2020 | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y. |
2020 | Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S. |
2023 | Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продукту | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B. |
2023 | Розробка порошкоподібної харчової добавки на основі плодів обліпихи | Демидова, Є.; Самілик, М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2022 | Розроблення безвідходної технології одержання натуральних барвників із рослинної сировини | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |
2022 | Розроблення технології одержання збагаченого цукру | Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Samilyk, M.; Korniienko, D. |
2020 | Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізоляту | Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Коган, В. Р.; Лісова, Н. М.; Болгова, Н. В.; Самилик, М. М.; Коган, В. Г.; Лесная, Н. М.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Kohan, V.; Lisova, N. |
2022 | Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |
2022 | Технологічне та апаратурне забезпечення осмотичної дегідратації ягід бузини | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |