Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 51-60 зі 128.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Удосконалення технології напівфабрикату сирного кисломолочного для виробництва вареників лінивихКостюченко, Віра Володимирівна; Костюченко, Вера Владимировна; Kostyuchenko, Vera Vladimirovna
2018Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмихуАвхачова, М. О.; Авхачёва, М. А.; Akshachova, M. O.
2018Удосконалення технології салатів з використанням сиру типу сулугуніСєдова, Тетяна Петрівна; Седова, Татьяна Петровна; Sedova, Tatyana Petrovna
2018Розробка технології молочного десерту підвищеної біологічної цінностіСиненко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Synenko, Tetiana Pavlovna
2018Удосконалення технології сирників з використанням безглютенового борошнаПавлюченко, О. В.; Павлюченко, О. В.; Pavluchenko, O. V.
2018Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошнаПрокопенко, Ю. І.; Прокопенко, Ю. И.; Prokopenko, U. I.
2018Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праціКабаненко, Ольга Юріївна; Кабаненко, Ольга Юрьевна; Kabanenko, Olga
2018Розробка технології сиру кисломолочного продукту з підвищеною масовою часткою молочного білкуГолован, Марина Михайлівна; Голован, Марина Михайловна; Golovan, Marina Mikhailovna
2018Вдосконалення технології йогурту, збагаченого білковими компонентамиСонько, Катерина Володимирівна; Сонько, Екатерина Владимировна; Sonko, Kateryna Vladimirovna
2018Удосконалення технології збивного випеченого напівфабрикату для тістечокЛисенко, М. В.; Лысенко, М. В.; Lysenko, M.