Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1084| Назва: | Проведення контролю якості, ідентифікація за маркуванням яєць курячих Управлінням по захисту прав споживачів у супермаркеті «Сільпо» м. Суми |
| Інші назви: | Проведение контроля качества, идентификация по маркировке яиц куриных Управлением по защите прав потребителей в супермаркете «Сильпо» г. Сумы |
| Автори: | Крячко, Дмитро Олександрович Крячко, Дмитрий Александрович |
| Ключові слова: | контроль якості продукції товарознавство харчові продукти контроль качества продукции товароведение пищевые продукты |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет економіки та менеджменту; наук. керівник Н. О. Сорокіна |
| Короткий огляд (реферат): | Провести ідентифікацію яєць курячих за маркуванням, дослідити якість за органолептичними та фізико-хімічними показниками сумісно з представниками управління справах захисту прав споживачів, провести самостійні експериментальні дослідження з використанням сучасних методів сенсорного аналізу, зробити висновки. |
| Опис: | Провести идентификацию яиц куриных по маркировке, исследовать качество по органолептическим и физико-химическим показателям совместно с представителями управления по защите прав потребителей, провести самостоятельные экспериментальные исследования с использованием современных методов сенсорного анализа, сделать выводы. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1084 |
| Розташовується у зібраннях: | Економіки та менеджменту |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Диплом111.pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.