Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11268
Назва: Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages
Інші назви: Вплив рослинних екстрактів, багатих поліфенолами, на окислення ліпідів у копчених ковбасах
Автори: Bozhko, Natalia Volodymyrivna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Ключові слова: plant extracts
polyphenols
lipid oxidation
рослинні екстракти
поліфеноли
окислення ліпідів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Publishing House «Baltija Publishing»
Бібліографічний опис: Bozhko N. Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko // The scientific paradigm in the context of technological development and social change : Scientific monograph. – Riga : Publishing House «Baltija Publishing», 2023. – Part 2. – Pp. 1-25.
Короткий огляд (реферат): The purpose of the study is a theoretical and experimental study of the content of bioflavonoids (phenolic substances) in berry extracts and their use in systems of biological origin to inhibit oxidative processes during storage.
Опис: Мета дослідження – теоретичне та експериментальне дослідження вмісту біофлавоноїдів (фенольних речовин) в екстрактах ягід та їх використання в системах біологічного походження для пригнічення окислювальних процесів під час зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11268
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_Рига_Тищенко.pdf823,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.