Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11268
Назва: | Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages |
Інші назви: | Вплив рослинних екстрактів, багатих поліфенолами, на окислення ліпідів у копчених ковбасах |
Автори: | Bozhko, Natalia Volodymyrivna Tischenko, Vasyl Ivanovich Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович |
Ключові слова: | plant extracts polyphenols lipid oxidation рослинні екстракти поліфеноли окислення ліпідів |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Publishing House «Baltija Publishing» |
Бібліографічний опис: | Bozhko N. Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko // The scientific paradigm in the context of technological development and social change : Scientific monograph. – Riga : Publishing House «Baltija Publishing», 2023. – Part 2. – Pp. 1-25. |
Короткий огляд (реферат): | The purpose of the study is a theoretical and experimental study of the content of bioflavonoids (phenolic substances) in berry extracts and their use in systems of biological origin to inhibit oxidative processes during storage. |
Опис: | Мета дослідження – теоретичне та експериментальне дослідження вмісту біофлавоноїдів (фенольних речовин) в екстрактах ягід та їх використання в системах біологічного походження для пригнічення окислювальних процесів під час зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11268 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія_Рига_Тищенко.pdf | 823,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.