Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2861
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГруздо, І. І.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorГруздо, И. И.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.date.accessioned2015-11-03T11:00:10Z-
dc.date.available2015-11-03T11:00:10Z-
dc.date.issued2014-04-14-
dc.identifier.citationГруздо І. І. Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини [Електронний ресурс] / І. І. Груздо, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 166.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2861-
dc.descriptionБольшой популярностью среди населения нашей страны пользуются изделия из мяса и мясопродуктов. Проблемы технологического обеспечения качества и усовершенствование технического процесса кулинарной продукции с мяса и мясопродуктов приобретают большое значение. К сожалению, имеют место отдельные случаи выпуска и продажи некачественной кулинарной продукции, причина которых в несоблюдении или нарушении технологических процессов ее изготовления, отсутствие практики технологического контроля качества кулинарной продукции по стадиям ее изготовления и реализации.uk_UK
dc.description.abstractЗначної популярності серед населення нашої країни користуються вироби із м`яса та м`ясопродуктів. Проблеми технологічного забезпечення якості та удосконалення технічного процесу кулінарної продукції із м`яса та м`ясопродуктів набувають великого значення. На жаль мають місце непоодинокі випадки випуску та продажу неякісної кулінарної продукції, причина яких в недотриманні чи порушенні технологічних процесів її виготовлення, відсутності практики технологічного контролю якості кулінарної продукції за стадіями її виготовлення та реалізації.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectвироби із м`яса та м`ясопродуктівuk_UK
dc.subjectхолодні страви та закускиuk_UK
dc.subjectвдосконалення технології виробництва зuk_UK
dc.subjectизделия из мяса и мясопродуктовuk_UK
dc.subjectхолодные блюда и закускиuk_UK
dc.subjectсовершенствование технологии производстваuk_UK
dc.titleУдосконалення приготування холодних страв і закусок із свининиuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование приготовления холодных блюд и закусок из свининыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.