Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2861
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Груздо, І. І. | - |
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Груздо, И. И. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-03T11:00:10Z | - |
dc.date.available | 2015-11-03T11:00:10Z | - |
dc.date.issued | 2014-04-14 | - |
dc.identifier.citation | Груздо І. І. Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини [Електронний ресурс] / І. І. Груздо, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 166. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2861 | - |
dc.description | Большой популярностью среди населения нашей страны пользуются изделия из мяса и мясопродуктов. Проблемы технологического обеспечения качества и усовершенствование технического процесса кулинарной продукции с мяса и мясопродуктов приобретают большое значение. К сожалению, имеют место отдельные случаи выпуска и продажи некачественной кулинарной продукции, причина которых в несоблюдении или нарушении технологических процессов ее изготовления, отсутствие практики технологического контроля качества кулинарной продукции по стадиям ее изготовления и реализации. | uk_UK |
dc.description.abstract | Значної популярності серед населення нашої країни користуються вироби із м`яса та м`ясопродуктів. Проблеми технологічного забезпечення якості та удосконалення технічного процесу кулінарної продукції із м`яса та м`ясопродуктів набувають великого значення. На жаль мають місце непоодинокі випадки випуску та продажу неякісної кулінарної продукції, причина яких в недотриманні чи порушенні технологічних процесів її виготовлення, відсутності практики технологічного контролю якості кулінарної продукції за стадіями її виготовлення та реалізації. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | вироби із м`яса та м`ясопродуктів | uk_UK |
dc.subject | холодні страви та закуски | uk_UK |
dc.subject | вдосконалення технології виробництва з | uk_UK |
dc.subject | изделия из мяса и мясопродуктов | uk_UK |
dc.subject | холодные блюда и закуски | uk_UK |
dc.subject | совершенствование технологии производства | uk_UK |
dc.title | Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини | uk_UK |
dc.title.alternative | Совершенствование приготовления холодных блюд и закусок из свинины | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Груздо І. І. Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.