Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2861
Назва: | Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини |
Інші назви: | Совершенствование приготовления холодных блюд и закусок из свинины |
Автори: | Груздо, І. І. Димитрієвич, Л. Р. Груздо, И. И. Димитриевич, Л. Р. |
Ключові слова: | вироби із м`яса та м`ясопродуктів холодні страви та закуски вдосконалення технології виробництва з изделия из мяса и мясопродуктов холодные блюда и закуски совершенствование технологии производства |
Дата публікації: | 14-кві-2014 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Груздо І. І. Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини [Електронний ресурс] / І. І. Груздо, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 166. |
Короткий огляд (реферат): | Значної популярності серед населення нашої країни користуються вироби із м`яса та м`ясопродуктів. Проблеми технологічного забезпечення якості та удосконалення технічного процесу кулінарної продукції із м`яса та м`ясопродуктів набувають великого значення. На жаль мають місце непоодинокі випадки випуску та продажу неякісної кулінарної продукції, причина яких в недотриманні чи порушенні технологічних процесів її виготовлення, відсутності практики технологічного контролю якості кулінарної продукції за стадіями її виготовлення та реалізації. |
Опис: | Большой популярностью среди населения нашей страны пользуются изделия из мяса и мясопродуктов. Проблемы технологического обеспечения качества и усовершенствование технического процесса кулинарной продукции с мяса и мясопродуктов приобретают большое значение. К сожалению, имеют место отдельные случаи выпуска и продажи некачественной кулинарной продукции, причина которых в несоблюдении или нарушении технологических процессов ее изготовления, отсутствие практики технологического контроля качества кулинарной продукции по стадиям ее изготовления и реализации. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2861 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Груздо І. І. Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.