Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3270
Назва: | Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху |
Інші назви: | Усовершенствование технологии рыбных блюд и проект кафе на 50 мест с расчетом горячего цеха Improving the technology of fish dishes and draft cafe with 50 seats to the calculation of hot shop |
Автори: | Кохана, Юлія Вікторівна Кохана, Юлия Викторовна Kohana, Julia Viktorivna |
Ключові слова: | ресторанне господарство фірмова страва проектування підприємства общественное питание фирменное блюдо проектирование предприятия restaurant management branded dish enterprise design |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. І. Маренкова |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології рибних страв та проектний розрахунок цеху. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии рыбных блюд и проектный расчет цеха. |
Опис: | Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3270 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
кохана.PDF Restricted Access | 3,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.