Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3270
Title: | Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху |
Other Titles: | Усовершенствование технологии рыбных блюд и проект кафе на 50 мест с расчетом горячего цеха Improving the technology of fish dishes and draft cafe with 50 seats to the calculation of hot shop |
Authors: | Кохана, Юлія Вікторівна Кохана, Юлия Викторовна Kohana, Julia Viktorivna |
Keywords: | ресторанне господарство фірмова страва проектування підприємства общественное питание фирменное блюдо проектирование предприятия restaurant management branded dish enterprise design |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. І. Маренкова |
Abstract: | Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології рибних страв та проектний розрахунок цеху. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии рыбных блюд и проектный расчет цеха. |
Description: | Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3270 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
кохана.PDF Restricted Access | 3,14 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.