Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3270
Title: Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху
Other Titles: Усовершенствование технологии рыбных блюд и проект кафе на 50 мест с расчетом горячего цеха
Improving the technology of fish dishes and draft cafe with 50 seats to the calculation of hot shop
Authors: Кохана, Юлія Вікторівна
Кохана, Юлия Викторовна
Kohana, Julia Viktorivna
Keywords: ресторанне господарство
фірмова страва
проектування підприємства
общественное питание
фирменное блюдо
проектирование предприятия
restaurant management
branded dish
enterprise design
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. І. Маренкова
Abstract: Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології рибних страв та проектний розрахунок цеху. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии рыбных блюд и проектный расчет цеха.
Description: Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3270
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
кохана.PDF
  Restricted Access
3,14 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.