Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3272
Title: | Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць |
Other Titles: | Усовершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест Improving the technology of food grains and design the dining room with 80 seats |
Authors: | Удянська, Юлія Олегівна Удянская, Юлия Олеговна Udyanskaya, Yulia Olehovna |
Keywords: | ресторанне господарство їдальня фірмова страва общественное питание столовая фирменное блюдо restaurant management cafe branded dish |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. М. Степанова |
Abstract: | Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест. |
Description: | Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3272 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
удянська.PDF Restricted Access | 5,97 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.