Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3272| Title: | Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць |
| Other Titles: | Усовершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест Improving the technology of food grains and design the dining room with 80 seats |
| Authors: | Удянська, Юлія Олегівна Удянская, Юлия Олеговна Udyanskaya, Yulia Olehovna |
| Keywords: | ресторанне господарство їдальня фірмова страва общественное питание столовая фирменное блюдо restaurant management cafe branded dish |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Citation: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. М. Степанова |
| Abstract: | Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест. |
| Description: | Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3272 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| удянська.PDF Restricted Access | 5,97 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.