Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3272
Title: Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць
Other Titles: Усовершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест
Improving the technology of food grains and design the dining room with 80 seats
Authors: Удянська, Юлія Олегівна
Удянская, Юлия Олеговна
Udyanskaya, Yulia Olehovna
Keywords: ресторанне господарство
їдальня
фірмова страва
общественное питание
столовая
фирменное блюдо
restaurant management
cafe
branded dish
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. М. Степанова
Abstract: Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест.
Description: Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3272
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
удянська.PDF
  Restricted Access
5,97 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.