Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУдянська, Юлія Олегівна-
dc.contributor.authorУдянская, Юлия Олеговна-
dc.contributor.authorUdyanskaya, Yulia Olehovna-
dc.date.accessioned2016-05-13T11:18:46Z-
dc.date.available2016-05-13T11:18:46Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Т. М. Степановаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3272-
dc.descriptionPurpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department.uk_UK
dc.description.abstractМета роботи - метою роботи є удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectїдальняuk_UK
dc.subjectфірмова страваuk_UK
dc.subjectобщественное питаниеuk_UK
dc.subjectстоловаяuk_UK
dc.subjectфирменное блюдоuk_UK
dc.subjectrestaurant managementuk_UK
dc.subjectcafeuk_UK
dc.subjectbranded dishuk_UK
dc.titleУдосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місцьuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 местuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of food grains and design the dining room with 80 seatsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
удянська.PDF
  Restricted Access
5,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.