Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3272
Назва: | Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць |
Інші назви: | Усовершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест Improving the technology of food grains and design the dining room with 80 seats |
Автори: | Удянська, Юлія Олегівна Удянская, Юлия Олеговна Udyanskaya, Yulia Olehovna |
Ключові слова: | ресторанне господарство їдальня фірмова страва общественное питание столовая фирменное блюдо restaurant management cafe branded dish |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. М. Степанова |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест. |
Опис: | Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3272 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
удянська.PDF Restricted Access | 5,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.