Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3290
Title: Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка
Other Titles: Разработка цеха по производству колбас с использованием инновационных технологий в г. Шостка
Development workshop for the production of sausages using innovative technologies in the city Shostka
Authors: Шалда, Іван Сергійович
Шалда, Иван Сергеевич
Shalda, I.
Keywords: м'ясо
ковбасні вироби
термічна обробка
мясо
колбасные изделия
термическая обработка
meat
sausages
heat treatment
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник Н. В. Божко
Abstract: В проекті проаналізовано стан м'ясної промисловості, описані інноваційні технології м'ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників, наведені заходи з охорони праці, техніки безпеки , протипожежної профілактики та охорони навколишнього середовища,розраховано економічну ефективність виробництва. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих, приведенные мероприятия по охране труда, техники безопасности, противопожарной профилактики и охраны окружающей среды, рассчитано экономическую эффективность производства.
Description: The project analyzed the meat industry, describes the innovative technology of meat production detail the technological scheme of production and made a calculation of raw materials, auxiliary materials and finished products; chosen as equipment for effective work shops, by production area and the calculation of industrial workers, are measures on health, safety, fire prevention and environmental protection, calculated economic efficiency.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3290
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Специалист_мясо.pdf
  Restricted Access
53,02 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.