Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3290
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШалда, Іван Сергійович-
dc.contributor.authorШалда, Иван Сергеевич-
dc.contributor.authorShalda, I.-
dc.date.accessioned2016-05-17T07:21:19Z-
dc.date.available2016-05-17T07:21:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Н. В. Божкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3290-
dc.descriptionThe project analyzed the meat industry, describes the innovative technology of meat production detail the technological scheme of production and made a calculation of raw materials, auxiliary materials and finished products; chosen as equipment for effective work shops, by production area and the calculation of industrial workers, are measures on health, safety, fire prevention and environmental protection, calculated economic efficiency.uk_UK
dc.description.abstractВ проекті проаналізовано стан м'ясної промисловості, описані інноваційні технології м'ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників, наведені заходи з охорони праці, техніки безпеки , протипожежної профілактики та охорони навколишнього середовища,розраховано економічну ефективність виробництва. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих, приведенные мероприятия по охране труда, техники безопасности, противопожарной профилактики и охраны окружающей среды, рассчитано экономическую эффективность производства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм'ясоuk_UK
dc.subjectковбасні виробиuk_UK
dc.subjectтермічна обробкаuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjectколбасные изделияuk_UK
dc.subjectтермическая обработкаuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.subjectsausagesuk_UK
dc.subjectheat treatmentuk_UK
dc.titleРозробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шосткаuk_UK
dc.title.alternativeРазработка цеха по производству колбас с использованием инновационных технологий в г. Шосткаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment workshop for the production of sausages using innovative technologies in the city Shostkauk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Специалист_мясо.pdf
  Restricted Access
53,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.